Despre Noi

eClima isi  desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor de climatizare si ventilatie, incalzire centralizata si instalatii sanitare .eClima  va intampina cu servicii si echipamente complete pentru case, apartamente, dar si lucrari industriale. Dispunem de echipe proprii de specialisti cu experienta, care asigura proiectarea si executia lucrarilor la cele mai inalte standarde de calitate. Suntem pregatiti sa indeplinim chiar si cele mai exigente cerinte, intrucat serviciile noastre sunt adaptate in permanenta noilor inovatii tehnologice.

 Beneficiati de consultanta gratuita, service  in garantie si postgarantie cu personal specializat, dar si de o colaborare bazata de seriozitate si promptitudine. Astfel, fiecare proiect este finalizat in timp util, conform reglementarilor aflate in vigoare, pentru a ne asigura  ca activitatea noastra nu  afecteaza mediul inconjurator, dar nici siguranta beneficiarilor.  eClima  investeste in materiale calitative si solutii tehnice moderne, care aduc siguranta si confort in exploatare pe termen lung.

eClima  este distribuitor autorizat al firmelor Gree,Hitachi,Fujiitsu, Yamato, Inventor, Daikin,LG, Haier,Platinium, Midea nume consacrate in domeniul instalatiilor de climatizare si ventilatie, dar nu numai. Cu ajutorul acestor parteneri reusim sa finalizam cu succes toate lucrarile, satisfactia clientilor fiind rasplata noastra profesionala. Astfel,  in portofoliul nostru de lucrari executate putem mentiona o serie de instalatii termice, de ventilatie si sanitare, dar si proiecte complexe pentru cladiri de birouri, spatii rezidentiale sau hale industriale, toate executate excelent.  

Suntem constienti ca nivelul de competitivitate este unul extrem de ridicat, tocmai de aceea profitam de experienta acumulata si de valorile pe care le promovam: calitate, seriozitate si respect. In plus, faptul ca asiguram servicii complete, ne ajuta sa consolidam relatia cu toti clientii nostri pe termen lung.

Tocmai de aceea va punem la dispozitie atat servicii periodice de intretinere, cat si reparatii ale instalatiilor de climatizare si ventilatie, incalzire centralizata si instalatiilor sanitare.  Prin urmare, o echipa de specialisti va avea grija ca instalatiile sa functioneze fara probleme, ei fiind cei responsabili de revizia, verificarea si remedierea defectiunilor, dar si de interventiile in caz de urgenta.

Pentru mai multe detali despre  eClima  si serviciile noastre, ne puteti contacta prin e-mail : office@eclima.ro sau la telefon: 0755 600 800 . Multumim !!